Nikita

NikitaSchemakrasch

Posted by Helena 2011-07-14 06:47:11

Som alltid den här tiden på året har man planerat sitt schema för sensommar och höst. Det börjar alltid med en schemakrasch. Jag lägger optimistiskt nya kurser i juli, alla vill väl gå på kurs när de är lediga och har tid?

Sen börjar det berömda dominospelet. Flytta en kurs, och så en till för annars blir det krock och dubbelbokning. Har ännu inte kommit på det ultimata schemasystemet.

Nikita tittar på från sin favvoritposition vid ingången till köket, där kan hon se och ha koll på vad som händer i hela huset. Började dagen med att klappa en tränings-maskin som Nikita tycker ser ut som en terminator. Känns ganska fånigt att stå där i morgonrock och rufsigt hår och försöka övertyga sin knasiga lilla unghund om att vi inte har besök från yttre rymden.

Vi har hittat en bit strand vid Landvettersjön dit vi smyger oss när ingen ser. Det är förbjudet att bada med hunden vid den stora badplatsen men här på den lilla strand-remsan borde det vara ok. Vi fortsätter till någon kör bort oss. Vatten är helt underbart tycker Nikita. Hon har dock inte provat att simma ännu. När hon inte känner botten så vänder hon. Hon får ta det i sin egen takt.Blog image

Lite av varjeNikitas framsteg och baksteg

Posted by Helena 2011-05-05 09:03:52

Tandborsten var ingen jättefavorit hos en tioveckors valp. Tugga ben däremot är toppen. Nu håller tänderna på att ramla ut och ersättas av nya vita fina, och inte fullt lika sylvassa tänder.

Provskriver lite i Nikitas blog för att se om det fungerar, tänkte använda den som en liten påminnelsedagbok till mig själv om vad som händer i Nikitas liv. Tiden går så fort. På lördag är det valputställning och bara en vecka kvar till fem månaders ålder. Känns som alldeles nyss vi hämtade en liten svart boll hos uppfödaren och nu har jag en långbent huligan som kutar omkring med sina jättestora öron och gör bus.Blog image