Nikita

Nikita

Nikita

SchemakraschPosted by Helena 2011-07-14 06:47:11

Som alltid den här tiden på året har man planerat sitt schema för sensommar och höst. Det börjar alltid med en schemakrasch. Jag lägger optimistiskt nya kurser i juli, alla vill väl gå på kurs när de är lediga och har tid?

Sen börjar det berömda dominospelet. Flytta en kurs, och så en till för annars blir det krock och dubbelbokning. Har ännu inte kommit på det ultimata schemasystemet.

Nikita tittar på från sin favvoritposition vid ingången till köket, där kan hon se och ha koll på vad som händer i hela huset. Började dagen med att klappa en tränings-maskin som Nikita tycker ser ut som en terminator. Känns ganska fånigt att stå där i morgonrock och rufsigt hår och försöka övertyga sin knasiga lilla unghund om att vi inte har besök från yttre rymden.

Vi har hittat en bit strand vid Landvettersjön dit vi smyger oss när ingen ser. Det är förbjudet att bada med hunden vid den stora badplatsen men här på den lilla strand-remsan borde det vara ok. Vi fortsätter till någon kör bort oss. Vatten är helt underbart tycker Nikita. Hon har dock inte provat att simma ännu. När hon inte känner botten så vänder hon. Hon får ta det i sin egen takt.

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Beatrice 2011-08-11 14:19:18

hihihi Lättare å ta bilen för dej. Jag bor precis vid sjön. ;)

Posted by Helena 2011-08-11 11:42:35

Vi kanske kan leta oss dit tillsammans när du känner dig piggare ;)

Posted by Beatrice, kennel Doberice 2011-08-11 08:02:50

Du har en sjö inte allför långt bort där du kan bada med Nikita. ;)

Du kan gå genom skogen mot Sörtorpa men be mej inte lämna en väg(stig)beskrivning! LOL Jag gick nämligen vilse där en gång och mannen fick hämta mej med bil! he he